•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Svetska pop zvezda PINK napisala pesmu za film 'Alisa iza ogledala'

Veliko nam je zadovoljstvo da podelimo sa vama lepe vesti koje stižu iz studija Dizni.

Internacionalna pop ikona Pink planira da objavi singl „Just Like Fire" iz Diznijevog igranog filma "ALISA IZA OGLEDALA" 15. aprila.

Ova numera, koja je prvi singl pevačice Pink posle tri godine, uzdrmaće radio stanice 18. aprila, a muzički spot u režiji Dejva Majersa pojaviće se početkom maja.

„Just Like Fire" je numera koju su napisali Pink, Maks Martin, Šelbek i Oskar Holter specijalno za film. Ovo je prvi put da je Pink napisala originalnu pesmu za neki igrani film. „Just Like Fire" će se pojaviti u filmu i na zvaničnom saundtreku zajedno s numerama Denija Elfmana.

Film "ALISA IZA OGLEDALA" u domaće bioskope stiže 26. maja.

U Diznijevoj „Alisi iza ogledala", potpuno novoj, spektakularnoj avanturi u kojoj se pojavljuju nezaboravni likovi iz voljenih priča Luisa Kerola, Alisa se vraća u ćudljivi svet Podzemlje i putuje kroz vreme da bi spasila Ludog Šeširdžiju.

Alisa Kingsli (Vasikovska) je provela poslednjih par godina idući očevim stopama i ploveći morima. Kad se vrati u London, naići će na magično ogledalo i vratiće se u fantastični svet Podzemlje kod svojih prijatelja: Belog Zeca (Šin), Absolema (Rikman), Kezala (Fraj) i Ludog Šeširdžije (Dep), koji nije sav svoj. Šeširdžija je izgubio svoju veličinu, pa Mirana (Hatavej) šalje Alisu na misiju da pozajmi Hronosferu, metalnu kuglu iz prostorije gde je Veliki Sat koji pokreće sve vreme. Vraćajući se u prošlost, ona će sresti prijatelje, i neprijatelje, u raznim trenucima njihovih života, i krenuće na opasnu trku da spasi Šeširdžiju pre nego što vreme istekne.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...