•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kultni horor 'Isijavanje' dobija svoj nastavak

Kultni horor Stenlija Kjubrika “Isijavanje”, dobiće nastavak 36 godina nakon originala.

Isijavanje” je film snimljen 1980. godine, po istoimenom romanu “kralja horora” Stivena Kinga objavljenom tri godine ranije. Film govori o detetu sa posebnim moćima, koje sa porodicom provodi zimu u pustom hotelu.

King je 2013, odnosno 36 godina nakon knjige “Isijavanje”, objavio i nastavak po imenu “Doktor San”. Knjiga prati malog Denija Toransa koji je odrastao, postao alkoholičar, uspeo da se izleči, ali još uvek u sebi nosi “demone” iz hotela “Overluk”. Još uvek ima posebnu moć isijavanja, uz pomoć koje stupa u kontakt sa nepoznatom devojčicom kako bi rešili niz ubistava i nestanaka dece.

Scenario za nastavak filma piše Akiva Goldsman, koji je napisao scenario za film “Blistavi um”, ali još uvek nije poznato ko će igrati glavne uloge. Takođe, neizvesno je i da li će se autoru romana dopasti nastavak, tim pre što je King, svojevremeno, bio užasnut filmskom adaptacijom “Isijavanja”.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...