•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prvi snimajući dan domaćeg filma 'Jesen Samuraja' u Beogradu

Danas, 11. aprila nastavljeno je snimanje domaćeg filma filma "JESEN SAMURAJA" koje je započeto u Bečeju, a od danas nastavljeno u Beogradu u kladionici PlanetWin 365 na Bežanijskoj kosi.

Glumci koji su prisustvovati današnjem setu su Sergej Trifunović, kome je ovo prvi dan snimanja, Petar Strugar i Slaviša Čurović.

Autorska ekipa koja je radila jedan od najgledanijih domaćih filmova „MALI BUDO" čini okosnicu tima i ovog projekta, scenarista je Dimitrije Vojnov, reditelj Danilo Bećković a producent Marko Paljić.

SINOPSIS FILMA:

"JESEN SAMURAJA" je romantična komedija sa mnogo smeha, ali i nežnih osećanja. Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih komičnih situacija.

Glavne uloge u filmu "JESEN SAMURAJA" tumače dve velike glumačke zvezde mlađe generacije – Petar Strugar i Hristina Popović. Njima se pridružuju i Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Katarina Žutić i Miodrag Miki Krstović.

Fotografije sa dešavanja se nalaze u prilogu. Fotografi su Marko Vlaović i Nataša Ilić.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...