•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Chippendales će, u okviru turneje „BREAK THE RULES 2016.", zagrejati Dom Sindikata

Chippendales su pravi vihor seksipila i vatromet vrhunski koreografisanih pokreta. Ovaj šou je nezaboravno iskustvo u kome je mnogim svetskim zvezdama bila čast da zaplešu kao celebrity gosti. A dok se gospoda skidaju, dame uživaju da gledaju u Las Vegasu i širom sveta.

Chippendales fenomen oduzima dah i ubrzava puls još od 1979. godine, kada su u Los Anđelesu započeli svoju seksi plesnu avanturu koja s uspehom traje već decenijama. Danas, pored rasprodatih turneja širom sveta, Chippendales redovno nastupaju u Las Vegasu, gde im gostuju brojne svetske zvezde.

Spektakularna produkcija, izuzetno koreografisane plesne tačke i uvek rasprodati nastupi, inspirisali su i ohrabrili poznate momke savršeno oblikovanih tela da stave na test svoje zapaljive talente. Kako je pre nekoliko dana otkriveno, nakon učešća u šouu „Dancing With the Stars", od 5. maja 2016, Chippendales stalnoj postavi će se kao specijalni gost pridružiti glumac i model Antonio Sabato Jr..

- Radujem se što ću se pridružiti Chippendalesima u Las Vegasu kao njihov celebrity gost domaćin. To je legendarni šou, čuveni brend i zabavno iskustvo za sve. Veoma sam uzubuđen što ću biti deo te energične atmosfere – rekao je Antonio Sabato Jr. u zvaničnom saopštenju za medije.

Pored zvezde serija „Melrose Place", „General Hospital" i „The Help" – Antonija Sabata Jr., Chippendales su svojom energijom tokom godina privlačili brojne celebrity lepotane spremne na izazov. Nezaboravnu vrelinu na nastupima Chippendalesa u 2015. godini izazivao je Tyson Beckford, model i glumac za kojim uzdišu žene širom sveta.

Takođe, nakon godina van radara šire javnosti, veliko oduševljenje je izazvalo savršeno izvajano telo zvezde serije „Beverly Hills, 90210" – Iana Zieringa. Nestašni bogataš Steve Sanders iz kultne serije iz devedesetih, zapalio je Las Vegas u 2013. i 2014. godini, golo rame uz gola ramena stalnih zvezda Chippendales šoua.

Tokom godina, vruću stalnu postavu Chippendalesa začinili su i Jake Pavelka iz TV šoua „The Bachelor", glumac Joey Lawrence, pevač Jeff Timmons, profesionalni rvač Kenny King i član metal benda Taking Dawn – Mikey Cross.

Chippendalesi su tokom poslednjih 35 godina nastupili pred 100 mililiona žena u preko 100 država sveta. Proputovali su skoro 11 miliona kilometara i na tom dugom i zahtevnom putu upotrebili 56.000 leptir mašni i sa svojih savršeno isklesanih tela strgli više od 1.2 miliona majica!

Nabavite svoje ulaznice na vreme kako bismo povećali ove brojke!

Karte po ceni od 1.950 do 4.950 dinara možete kupiti na blagajni Doma Sindikata, na prodajnim mestima Eventima, kao i preko internet sajta www.eventim.rs. Posebno ističemo da će u prodaji biti i mali broj VIP ulaznica koje uključuju piće dobrodošlice i upoznavanje i druženje sa plesačima.

O indikacijama, merama opreza i željenim reakcijama na ovaj šou posavetujte se sa vašim lekarom ili farmaceutom.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...