•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Knjiga o džungli' kralj box officea: Prvi vikend i 103,6 miliona dolara

Disneyev film 'Knjiga o džungli' postao je apsolutni kralj box officea zaradivši 103,6 miliona američkih dolara prvog vikenda prikazivanja.

Očekuje se da će do finalnog vikenda prikazivanja prestići i "Furious 7" koji je zaradio 147 miliona dolara.

"Niko nije očekivao da će 'Knjiga o džungli' napraviti ovoliki uspeh, a projekcije se nastavljaju i dalje. To nije animirani film samo za decu i porodice. Gleda ga publika širom sveta kao akcionu avanturu", rekao je Paul Dergarabedian, analitičar box officea.

Prema podacima comScore ankete, ovaj film podjednako gledaju i stariji i i mlađi od 25 godina. Na RottenTomatoes.com "Knjiga o džungli" je dobila 95 posto pozitivnih kritika.

Na drugom mestu je komedija "Barbershop: The Next Cut" sa zarađenih 20,2 miliona dolara i ocenom 91 posto, dok je na trećem mestu "The Boss" sa zarađenih 10,22 miliona dolara.

Četvrtu nedelju prikazivanja "Batman v Superman: Dawn od Justice" je zaradio samo devet miliona dolara i ukupno 311,3 miliona dolara. Suma je drastično opala nakon prvog vikenda što, tvrde filmski kritičari, pokazuje kako publika nije zaljubljena u ovaj film.

Na petom mestu je Disneyeva "Zootopia" (8,2 miliona dolara), dok je na šestom film Kevina Costnera "Kriminal" (5,9 miliona dolara).

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila