•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Disney snima akcioni film o Petru Panu

Mora da je istina kada kažu da Petar Pan nikada ne stari. Disney nastavlja širiti svoje napore da prilagodi svoje klasičnih filmove u akcione s adaptacijama klasičnih priča.

Disney snima igrani film u kojem će postaviti Davida Loweryja kao režisera.

Biće ovo adaptacija animiranog mjuzikla Disney iz 1977. godine. Prethodna adaptacija pod nazivom "Knjiga o džungli" je pobrala uglavnom pozitivne kritike od kritičara, a prema istraživanjima, na prvom mestu je i dalje "Alisa u zemlji čuda", a sledi je "Pepeljuga".

U akcionom filmu Petra Pana će verovatno igrati Reese Witherspoon. Lik Petra Pana je kreirao škotski romanopisac i dramski pisac Barrie 1900. godine, a Petar Pan se od tada pojavio u mnogim inkarnacijama na ekranu. Najpoznatiji je Disney animirani film iz 1953. godine.

Petar Pan je projekat Disneya koji dolazi kao poslednji igrani film, vraćajući na ekrane jednu od voljenih animiranih priča iz studija.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...