•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stana Katić napušta seriju 'Kasl'

Stana Katić, holividska glumica srpskog porekla, neće biti deo devete sezone hit serije “Kasl”, prenosi američki sajt “Deadline”.Naime, televizijska mreže “ABC”, koja producira seriju “Kasl”, potvrdila je da neće produžiti ugovor sa Stanom Katić ukoliko odluče da snime devetu sezonu popularne serije.

Osim toga, fanovi ove detekstivske serije oprostiće se i od Tamale Džons, koja je nekoliko sezona igrala forenzičarku Lejni Pariš.

Kao razlog otpuštanja dve glumice, producenti su naveli uštedu u budžetu.Stana Katić igrala je osam godina detektivku Kejt Beket u našoj seriji “Kasl”. Zahvalni smo joj na talentu i odlučnosti da seriji da svoj maksimum, i nadamo se da ćemo nastaviti saradnju na nekim novim projektima.

Takođe, i Tamala Džons je dugo bila deo naše ekipe, kojoj smo zahvalni na saradnji – stoji u saopštenju televizijske kuće.

Website:blic.rs
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...