•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pogledajte novi trejler za 'Warcraft'

Možda je ovo najiščekivanija adaptacija video igrice u 2016. autora nezavisnog filmadžije Duncana Jonesa (“Source Code”).
Baziran je na popularnoj igrici čuvenog developera Blizzard Entertainment,Warcraft/World of Warcraft, a Jonas je želeo da oživi svet fantaziej Azerotha u prikazu epskog rata između ljudi i orka.

Nekoliko “nezaustavljivih” heroja iz originalnih igrica ujediniće se na velikom ekranu. U novom trejleru vidimo sjajne nove scene koje nam pokazuju da že ovo sigurno biti jedna odlična adaptacija.

Film stiže u bioskope krajem juna, a nadamo se da će opravdati sva očekivanja fanova igrice, a prijatno iznenaditi sve one koji nisu imali prilike da se kroz igricu upoznaju sa ovom fantazijom.

Možda će postati i franšiza?

Podeli:



Preporucujemo