•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar bioskopa Vilin grad od 28.04. do 04.05.

OPASNA DŽEJN - Od 28. aprila
U centru priče filma „Opasna Džejn“ nalazi se Džejn Hamond (Natali Portman), koja je nakon serije napada od strane opasne bande Bišop momci, uspela da napravi novi život sa svojim mužem Bilom. Još jednom će se naći u rukama ove opasne bande kada se njen muž Bil ponovo krene u okršaj sa bandom i njihovim nemilosrdnim gazdom Kolinom. Kako im je osvetoljubiva banda ponovo na tragu, Džejn nema kome da se obrati za pomoć osim svom bivšem vereniku Danu Frostu. Nakon njihovog susreta, stare uspomene počinju da proganjaju Džejn, i njena prošlost susreće njenu sadašnjost u ovoj borbi za opstanak.

PROCEP - Od 28. aprila
Liz Vejd, agentica CIA, koja je „spavač“ u Beogradu, dobija zadatak da se pridruži timu srpskih i američkih agenata koji su poslati da nađu američki špijunski satelit koji se srušio negde u Srbiji, i da izvuku informacije koje bi otkrile misteriju zašto je došlo do pada. Međutim, kada stignu na lokaciju otkriće da je umesto satelita nešto drugo došlo iz svemira, nešto što nije sa ovog sveta. Dok im vreme ističe, agenti će morati da se izbore sa zlom koje ih okružuje i da shvate šta se dogodilo u svemiru, pre nego što nastupi apokalipsa. Na mestu na kojem su se obreli smrt je mrtva!

HRABRI PETAO - Od 28. aprila
Lažljivi rančer uspeva da prevari vlasnike farme na kojoj živi Toto i ubedi ih da se klade u borbi petlova. Na taj način će Toto moći da trenira kako bi pobedio strašnog petla Bankivoida, šampiona nad šampionima, znajući da će odlepršati od sudbine na farmi i njenih stanovnika Toto će morati da odraste u hrabarog i borbenog petla.

RADNIČKI JE LJUBAV NIŠA - Od 28. aprila
Film o fudbalskom klubu Radnički nije samo film o fudbalu. To je i film o gradu Nišu, omaž jednom vremenu, jednom veku. Film obuhvata period od osnivanja Radničkog (april 1923) do današnjih dana. U formi dokumentarnog filma prikazano je neraskidivo jedinstvo grada Niša i FK Radničkog. Ovo nije samo film o fudbalu, već i priča o jednom vremenu, o zlatnoj generaciji, o navijačima i gradjanima Niša.

Radni dan

Knjiga o džungli 3D
Lovac i ledena kraljica
Opasna Džejn
Pre buđenja
Procep
Radnički je ljubav Niša
Kung Fu Panda 3 3D
Pernata banda 3D
Hrabri petao 3D

14:30 18:00
20:30
20:00
22:00
22:30
18:30
16:00
14:00
16:30


Vikend

Knjiga o džungli 3D
Lovac i ledena kraljica
Opasna Džejn
Pre buđenja
Procep
Radnički je ljubav Niša
Kung Fu Panda 3 3D
Pernata banda 3D
Hrabri petao 3D

14:30 18:00
20:30
20:00
22:00
22:30
18:30
10:30 12:00 16:00
14:00
12:30 16:30

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...