•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Park Chan-wook radi na apokalipsi

Pet godina je trajalo da se pokrene rad na apokalipsi i najzad je južnokoreanski reditelj filmova „The Host“, „Thirst“ i osvetničke trilogije, Park Chan-wook, dobio prava na post-apokaliptičnu grafičku novelu „Le Transperceneige“ koju će snimati u Češkoj.

„Snow Piercer“, kako će se zvati, već je u pred-produkciji, a sledećeg marta kreće se sa snimanjem. Budžet je 35 miliona dolara i u njemu učestvuju Korea, SAD i Francuska.

Glavnu ulogu dobiće glumac Sang Kang-ho, koji je poznat gledaocima po „The Host“ ali i daleko kvalitetnijem filmu „Memories Of Murder“, koji je pored toga igrao i u „Sympathy for Mr. Vengeance“, „Lady Vengeance“ i „J.S.A.: Joint Security Area.“

Grafička novela je o grupi ljudi koja se nalazi u vozu bez cilja. Kraj sveta je a preživeli se bore da nekako ne nastradaju onda kada voz jednom stane a kataklizma ledenog doba započne.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu