•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

George Miller predvodi žiri filmskog festivala u Cannesu

Glumci Kirsten Dunst i Donald Sutherland te mađarski redatelj László Nemes su među članovima žirija 69. međunarodnog filmskog festivala u Cannesu koji će, uz predsednika žirija Georgea Millera, ocenjivati 21 film takmičarske konkurencije.

U žiriju su još i danski glumac Mads Mikkelsen, francuska glumica i pevačica Vanessa Paradis, francuski reditelj Arnaud Desplechin, italijanska glumica i rediteljica Valeria Golino i iranski producent Katayoon Shahabi, objavljeno je na internet stranicama kanskog festivala.

Kanski festival uvek je težio univerzalnom i internacionalnom pristupu te će se, u skladu s time, Georgeu Milleru pridružiti osam istaknutih pojedinaca iz sveta filma - iz Irana, Danske, Sjedinjenih Država, Italije, Francuske, Kanade i Mađarske, ističe se na internet stranicama festivala.

Zadatak žirija biće da u konkurenciji od 21-og filma izabere pobednike koji će biti proglašeni na svečanosti 22. maja.

Festival u Cannesu otvara se 11. maja filmom "Cafe Society", a premijerno će tokom festivala biti prikazani i filmovi Asghara Farhadija, braće Dardennes, Kena Loacha, Jodie Foster, Jeffa Nicholsa i Seana Penna.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu