•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Edi Marfi tata po deveti put!

Glumac Edi Marfi dobio je ćerku i postao otac po deveti put, a popularni komičar i njegova devojka, Pejdž Bačer, dobili su svoje prvo zajedničko dete, koju su nazvali Izi Una.Marfi ima još osmoro dece, uključujući petoro s bivšom suprugom Nikol Mičel, sa kojom je bio u braku od 1993. do 2006. godine, dok je Izi Una prvo dete Pejdž Bačer.

Edi se kao komičar probio 1980. godine kada se pridružio ekipi emisije Saturday Night Live,posle čega je uskoro zauzeo važno mesto i u filmskoj industriji.

Marfi je poznat po ulogama u filmovima Najbolja odbrana, Metro, Otkačeni profesor, Kolo sreće, Ja špijun, 48 sati, Još 48 sati i u serijaluPolicajac sa Beverli Hilsa.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...