•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumica Alyssa Milano otkrila način na koji je uspela da smrša nakon porođaja

Američka glumica Alyssa Milano je ponosna mama dečaka po imenu Milo (4) i devojčice Elizabelle (1), a u nedavnom je intervjuu medijima ispričala kako je uspela da smrša i rešiti se suvišnih kilograma nakon porođaja.

"U obe trudnoće sam se udebljala oko 25 kilograma", otkrila je 43-godišnja glumica za Yahoo, dodavši kako joj je u ponovnom vraćanju u formu mnogo pomoglo dojenje.

"Srećna sam pa opet imam svoju staru težinu. Ipak, nastojala sam da ne brinem previše o kilogramima i ne stvaram sebi dodatni stres, i da budem dobra prema sebi. Najvažnija mi je bila moja uloga majke", kazala je Milano.

Otkrila je kako je nakon porođaja određeno vreme sačekala, a potom se vratila svojoj fitness rutini.

Danas u teretani provodi 45 minuta najmanje četiri puta nedeljno. Jednom nedeljno trenira zumbu, a tri puta nedeljno radi pilates.

"Kad sam se osetila spremnom, iz prehrane sam izbacila šećer, a potom i ugljenehidrate i počela sa Atkins dijetom", kazala je Milano.

Atkins dijeta je dijeta koja se zasniva na povećanom unosu proteina, dok su ugljeni hidrati svedeni na minumum.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...