•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Helen Mirren ljubičastom haljinom i tetovažom odala počast preminulom Princeu

Glumica Helen Mirren pojavila se na večeri u Beloj kući u ljubičastoj haljini sa tetovažom iste boje kod ključne kosti u čast preminulog Princea.

Britanska glumica prošetala se crvenim tepihom na godišnjem događaju u Washingtonu, a pažnju je plenila njena svetlucava ljubičasta haljina.

Ne radi se samo o zapanjujućoj haljini, Mirren je imala i privremenu ljubičastu tetovažu u obliku "ljubavnog simbola“ po čemu je Prince bio poznat.

"Divim se velikim umetnicima, a on je bio takav. Volela bih da je i on imao tetovažu na istom mestu, kao što sam je ja nacrtala jutros u kupatilu", rekla je Mirren.

Petog decembra 2003. godine Mirren je postala član Reda Britanske imperije i otada nosi prefiks "Dama". Učlanio ju je Charles, princ Walesa.

Podsećamo, Prince je iznenada umro 22. aprila u 57. godini.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...