•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Eva Mendes i Rajan Gosling dobili još jednu ćerku

Eva Mendes (42) i Rajan Gosling (35) dobili su drugu kćerku i nazvali je Amada. Eva je uspela da sakrije trudnoću, a Amadu je rodila 29. aprila u Santa Moniki, nedaleko od Los Anđelesa. Amada je ime Evine bake i znači "voljena" na španskom, a tako se zvao i lik koji je igrala 2007. u filmu "Noć je naša".

Par je u vezi od 2011. i ima 20-mesečnu ćerkicu Esmera.

Eva Mendes počela je da glumi krajem 90-ih u horor filmovima, a do većeg publiciteta došla je angažmanom u većim holivudskim filmovima kao što su Dan obuke (2001.), Bilo jednom u Meksiku (2003.), Paklene ulice (2003.) i Ghost Rider (2007.).

Rođena je u Miamiju na Floridi u kubanskoj porodici. Nakon razvoda njenih roditelja odrasla je s majkom u gradu Glendale u blizini Los Angelesa. Završila je Hoover High School u Glendaleu i kalifornijski državni Univerzitet Northridge.

Na početku karijere pojavljivala se u video spotovima Willa Smitha, Pet Shop Boysa i Aerosmitha, da bi potom ostvarila prvu glumačku ulogu u filmu Deca kukuruza 5: Polja užasa.

Veliku šansu dobila je 2010. ulogom uz Denzela Washingtona u filmu Dan obuke, nakon čega je počela da dobija prilike i uloge u širem rasponu žanrova, od drame do komedije.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu