•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Billy Lynn's Long Halftime Walk' - Kontroverzna priča o vojnicima SAD-a u Iraku

Svi ljubitelja Vina Diesela imaće priliku da ga gledaju u novom filmu "Billy Lynn's Long Halftime Walk" koji izlazi u novembru ove godine. U filmu pored njega glume Joe Alwyn, Kristen Stewart, Garret Hedlund, Steve Martin i brojni drugi poznati glumci.

Objavljen je trailer filma u kojem su prikazane duboke emocije. Film govori o Billyju Lynnu koji je član tima Bravo koji se bori u Iraku. Nakon borbe samo ih se osmoro vratilo kući i prozvani su herojima. Poslati su na turneju "Pobede" širom SAD-a po naredbi vlade sa zadatkom da podignu duh i daju podršku ratu. Film prikazuje kontrast stvarnih dešavanja u ratnom Iraku i percepciju Amerike o istom.

Baziran je na istoimenoj noveli koju je napisao Ben Fountain 2012. godine. Režiser je dvostruki Oskarovac Ang Lee.

"Nema reči. Samo ponos i zahvalnost što su mi dozvolili da budem deo ovog remek dela", rekao je Vin Diesel nakon objavljenog trailera.

Joe Alwyn je u glavnoj ulozi i tumači Billy Lynna, dok Kristen Stewart glumi Kathryn Lynn.

Film će biti prikazan u američkim bioskopima 11. novembra ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...