•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Serija Preacher - Nova premijera na AMC kanalu

Dugo očekivana AMC-ova originalnaserija “Preacher” biće premijerno emitovana na AMC kanalu u ponedeljak, 30.maja u 03:00h i reprizirana u udarnom terminu u 22:00h istog dana. Serija će početi odmah nakonfinala prve polovine 2. sezone “Fear the Walking Dead”, emitovane 23.maja. Nove epizode serije Preacher“ uslediće u ponedeljak, 6. juna u 03.00h i 22:00h, regularnim terminima u kojima AMC emituje svoje serije, istovremeno sa američkom premijerom*.

Serija je zasnovana na franšizi popularnog istoimenog stripa Gartha Ennisa i Steva Dillona iz 90-ih, a rađena je u u koprodukciji AMC Studios i Sony Pictures Television. Sezonu od deset epizoda radili su producenti Seth Rogen i Evan Goldberg (This Is the End, Superbad, Neighbors) i izvršni producent i organizator Sam Catlin (Breaking Bad).

“Preacher“ je natprirodna, uvrnuta i mračno komična priča koja prati propovednika iz Zapadnog Teksasa koji je izgubio veru, Jessena Custera, na njegovom putu do raja. Zahvaljujući misterioznom entitetu koji ga opseda, Jesse razvija veoma neobične moći. On se udružuje sa svojom opakom bivšom devojkom Tulip i irskom skitnicom po imenu Cassidy. Njih troje završavaju u ludom svetu koji nastanjuju likovi iz raja, pakla i čistilišta, a tokom svog puta susrešće se sa osvetnicima, demonima i anđelima.

Glumačku postavku serije čine Dominic Cooper kao Jesse Custer, Joseph Gilgun kao Cassidy, Ruth Negga kao Tulip, Lucy Griffiths kao Emily, W. Earl Brown kao Sherriff Root, Anatol Yusef kao DeBlanc, Tom Brooke kao Fiore, Derek Wilson kao Donnie Schenck i Ian Colletti kao Eugene/Arseface.

Seriju su radili:

Organizator/Izvšni producent/Pisac: Sam Catlin

Izvršni producenti: Seth Rogen, Evan Goldberg i James Weaver ispred Point Grey Pictures

Izvršni producenti: Neal H. Moritz i Ori Marmur za Original Film

Izvršni producenti: Vivian Cannon, Jason Netter i Ken F. Levin

Izvršni koproducenti: Garth Ennis, Steve Dillon, Mark McNair, Michael Slovis i Sara Goodman

*Serija Preacher” će biti premijerno prikazana 22. maja u Americi. Zbog obeležavanja prazničnog vikenda u USA, AMC će naredne nedelje, 29. maja, odnosno 30. maja po našem vremenu, ponovo emitovati pilot-epizodu,omogućavajući gledaocima da nadoknade propušteno.Nova, druga epizoda serije biće prikazana 6. juna, istovremeno sa američkom premijerom, kao i sve naredne epizode.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila