•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nintendo snima animirani film sa popularnim likovima iz videoigrica

Nakon što je Nintendo najavio kako se okreće VR tehnologiji, objavili su još jednu novost - likove iz videoigrica "oživeće" u animiranim filmovima.

Prošlo je više od 20 godina otkako su se iskonski likovi Nintenda pojavili u filmu Super Mario Bros, a sada je došlo vreme za novu i moderniju ekranizaciju. Japanska firma još nije saopštila detalje, ali odlučili su da će produkcija filmova biti jedno od budućih ulaganja.

Potparol Makoto Wakae kazao je kako još nije utvrđeno da li će filmovi biti prikazani u bioskopima ili će biti u prodaji na DVD-u. Istaknuto je kako Nintendo nije zainteresovan za produkciju akcionih filmova sa živim ljudima, već za animacije.

Ipak, fanovi likova Nintendovih videoigrica ne trebaju očekivati film ove godine.

Pokemoni su licencirani za korištenje u seriji filmova, ali nije jasno da li će se pojaviti u novom projektu.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....