•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Apokalipsa je stigla u Srbiju!

Preksinoć je u punoj sali bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center održana premijera dugoočekivanog filma X-men: Apokalipsa. Tokom celog filma publika je uzbuđeno reagovala, a dugim aplauzom pozdravila početak i kraj projekcije.

Ovo ostvarenje se od juče nalazi na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije u 2D i 3D tehnici!

Među poznatim ličnostima koje su sinoć posetili premijeru, našli su se i mutanti iz plesne škole UV Dance. Koreograf Milenko Vujić, kao najveći fan je za ovu priliku napravio kostime najpoznatijih likova ove franšize – Magneta, Mistik i Sajlok.

Na čuvenom sajtu Rotten Tomatoes, na kojem svoje ocene daje publika, ali i relevantni filmski kritičari, procenat zainteresovanih gledalaca je čak 99%.

„Jedan od najsmelijih filmova o super-herojima ikada napravljenih”, „žustro zabavan film” i „sjajno ukombinovane emocije i akcija”, samo su neke od reči kritičara iz medija poputIndiewire i Access Hollywood.

X-men:Apokalipsa prikazuje sukob među mutantima nakon što se prvi ikad stvoreni ,,X-čovek” odluči da se osveti svojim neprijateljima. Apokalipsa okuplja četiri jahača: Storm, Ejndžel, Sajlok i Magneta i sa njima će pokušati da konačno ,,očisti” svet od ljudi i slabih mutanata, i tako stvori novi svetski poredak kojim bi vladao. Mistik, uz pomoć Profesora X i ekipe mladih X-mena pokušaće da ih zaustavi i spasi čovečanstvo od potpunog uništenja.

Novi nastavak najpoznatije Marvelove franšize, pored već poznatih imena u glavnim ulogama (Džejms Mekavoj, Majkl Fasbender, Dženifer Lorens), donosi osveženje u mladim snagama koje će oduševiti ljubitelje aktuelnih super-hitova.

Pored filma X-men:Apokalipsa u bioskope 20 godina nakon prvog dela, uskoro stiže nastavak kultnog filma Dan nezavisnosti – Nova pretnja, a za sve generacije i peti nastavak filma Ledeno doba: Veliki udar. Za ljubitelje horora, nakon Kanskog festivala stiže i film Demon pod reflektorima.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....