•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Larry Crowne (Blu-ray)

Universal // 2011 // 99 Min // PG-13

Universalov novi Blu-ray „Larry Crowne“ nekako ispade bolji od samog filma. Predstavljen je u 1080p full HD transferu, zajedno sa originalnim bioskopskim 2.40:1 widescreenom. Ima neke male probleme. Boja kože na trenutke liči na boju pomarandže. Neke scene sa početka filma ne izgledaju onako kako bi trebalo u HD izdanju. Nakon tih blagih promašaja sa početka filma slika će se ujednačiti i postati prijatna do njene završne scene. Ali ne i sam film.

DTS-HD audio sveden je na minimum. Dijalog jasan i zvučan, ali bez ikakve dinamike, što savršeno odgovara filmu.

Tek nekoliko dodatka je uključeno. Obzirom da nije doživeo uspeh na box officu čudo je da ima i ovo malo dodataka. Kratak dokumentarac o tome kako je sniman film, neke scene sa snimanja koje čine zanimljivijim snimanje filma od samog filma. Na kraju, osam minuta obrisanih scena. Neke su mogle da budu uključene, ali ni sa njima film ne bi mogao da bude spašen. Maltretiranje je gledati Juliu Roberts na filmu, a još teže gledati je tokom snimanja.

I naravno, imate neizbežan trejler.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...