•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nastavak druge sezone serije Fear the Waking Dead 22. avgusta

Omiljena serija gledalaca širom sveta,“Fear the Walking Dead” vraća se na male ekrane sa drugom polovinom druge sezone premijerno, u ponedeljak 22. avgusta. Ostatak sezone koju čini osam epizoda biće, kao i do sada, emitovan istovremeno sa američkom premijerom u 3.00h ujutru i repriziran u 22.00h iste večeri.

Dosadašnje kritike serije su veoma pozitivne. David Sims iz časopisa TheAtlantic.com kaže: ”Druga sezona Fear the Walking Dead uspeva da zadrži sjajne momente iz prve, čak i da ih usmeri u novom pravcu“. I naši mediji su puni hvale za Fear: “Dramatični nastavak serije, epizode snimane na okeanu, meskička produkcija i nov vizuelni identitet je samo deo onoga što nas očekuje u drugoj sezoni” piše portal Tvinemania.

Nastavak sezone prati krah porodica Clark, Manawa i Salazar. Dešavanja koja su se odigrala na brodu Abigejl u Meksiku, nateraće naše junake da nasumice biraju svoje puteve kako bi preživeli.

Seriju “Fear the Walking Dead” su producirali DaveErickson, RobertKirkman, GaleAnneHurd, GregNicoteroi DavidAlpert sa glumačkom ekipom koju čine: KimDickens kao Madison, CliffCurtis kao Travis, FrankDillane kao Nick, AlyciaDebnam-Carey kao Alicia, RubenBlades kao Daniel, MercedesMason kao Ofelia, LorenzoJamesHenrie kao Chris i ColmanDomingo kao Strand.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...