•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Doktor ima novu suputnicu!

Mnogi obožavatelji serije Doktor Who još uvek tuguju zbog gubitka Clare Oswald (Jenna Coleman), Doktorove suputnice koja se oprostila sa serijom na kraju prošle sezone. Naravno, odmah su krenula i nagađanja hoće li Doktor odmah tražiti zamenu i ako hoće ko bi to mogao da bude.

Sada možemo odgovoriti barem na jedno od ta dva pitanja: Doktor će u novoj sezoni dobiti i novu saputnicu! Međutim, i dalje ne znamo o kome se radi. Peter Capaldi potvrdio je vest o novoj saputnici za brazilski časopis Omelete, za koji je otkrio kako će se ta nova osoba razlikovati od Clare.

"Imaćemo novu saputnicu i jako sam uzbuđen jer znam o kome se radi. Clara je imala neko prethodno znanje o Doktoru. Ona je razumela kako on funkcioniše, ko je on... Bila je povezana s Doktorom na nekom drugom nivou. A sad ćemo imati osobu koja zna jako malo o Doktoru.", otkrio je glumac.

Capaldi nam zapravo nije otkrio baš ništa tako da smo primorani da čekamo božićni specijal u kojem bi se mogla pojaviti nova saputnica. Nagađa se kako bi se moglo da radi o Rakhee Thakrar, britansko-azijskoj glumici najpoznatijoj po ulozi u seriji EastEnders, ali to su za sada samo nagađanja.

Nova sezona stiže tek 2017. godine, tako da ćemo onda, ako ne već za Božić, otkriti ko je nova Doktorova desna ruka.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila