•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sve sto vas je oduvek zanimalo o seksu otkrijte u komediji KIKI, LJUBAV JE BRZA

Komedija po ugledu na Almodovarove filmove stiže u bioskope ove nedelje

KIKI, LJUBAV JE BRZA je film koji je govori o seksu, ljubavi i parovima koji pokušavaju da probude usnulu strast, pobede nezadovoljstvo, zadovolje fantazije.

Pet priča o ljubavi i seksu odvijaju se tokom jednog toplog leta u Madridu, kada protagonisti otkriju čudne i neobične izvore seksualnog zadovoljstva, koje je teško izgovoriti: dakrifilija, elifilija, somnofilija, harpaksofilija, poliamorija… Tabui se razbijaju jedan po jedan i naši uzbuđeni parovi pronalaze prožimajuće oslobođenje, koje ne uskraćuje nijedno zadovoljstvo u bilo kom obliku.

Režiju potpisuje Pako Leon, dok glavne uloge u ovom filmu imaju Natalija De Molina, Ana Kac, Belen Kuesta i Luis Kaljeho.

Erotičnu komediju koja rasplamasava strasti možete pogledati u svim domaćim bioskopima od 2. juna.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...