•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Poznate ličnosti koje veruju u vanzemaljce

Imali smo dvadeset godina da se pripremimo, ali imali su i oni

Ne morate da živite na izolovanoj, udaljenoj farmi da biste imali susret sa nekim vanzemaljcem. Mnoge poznate ličnosti su bile svedoci neidentifikovanih letećih objekata ili su imale blizak susret sa nepoznatim bićima koja žive van naše planete. Neki su čak postali opsednuti istraživanjem ovih fenomena. I bilo da verujete ili ne, morate priznati da je lista svetskih zvezda koje su priklonjene ovoj tvrdnji, zaista impresivna i raznolika. Prema portalu etcanada, a povodom predstojećeg blokbastera Dan nezavisnosti- nova pretnja, predstavljamo vam svetske zvezde koje veruju u vanzemaljce:Vil i Džada Pinket Smit

S obzirom da su oboje igrali u naučno-fantastičnim filmovima, često su bili meta pitanja koja se tiču postojanja vanzemaljaca. Džada tvrdi kako je isto pitanje postavila predsedniku Obami na koje on nikada nije odgovorio potvdno, niti odrično. Ona je to shvatila kao potvrdu da nismo sami.

Mik Džeger

Džeger je izjavio kako je prvi uočio svetlosni, neidentifikovni leteći objekat u obliku cigare, i to 1968. dok je kampovao u Glastonberiju sa svojom devojkom Marien Fejtful. Ova izjava je dovela mnogo toga u pitanje, kao i činjenicu da Mik Džeger kampuje. Međutim, Džeger tvrdi kako je još jednom prilikom ugledao NLO, a neki nepotvrđeni izvori su pisali kako je instalirao i NLO detektor u svojoj kući.

Muhamed Ali

Ne samo što je jedan od najboljih boksera ikada, Muhamed Ali tvrdi i da je najuspešniji osmatrač neidentifikovanih letećih objekata. Prema njegovim rečima, uočio je do sada šesnaest NLO-a, uključujući i dva u Njujorku za vreme treninga sa menadžerom.

Tom Kruz

Prema načelima kojima njegova vera propisuje, Sajentolog treba da veruje u vanzemalce i NLO-e. Ali Tom Kruz je to verovanje podigao na viši nivo. Priča se da je Kruz konstruisao bunker u vrednosti od 5-10 miliona dolara u Koloradu gde se nalazi njegova rezidencija, a sve sa razlogom da bi zaštitio svoju porodicu od napada vanzemaljaca.

Demi Lovato

Pevačica je nedavno izjavila da zna da vanzemaljci postoje, ali da takođe veruje u postojanje sirena. Lovato veruje kako su sirene moguće vanzemaljske vrste koje žive u Indijskom okeanu.

Oduvek smo znali da će se vratiti! Najnovije ostvarenje koje se bavi globalnom katastrofom nesagledivih razmera je nastavak jednog od najkultnijih filmova svih vremena – Dan nezavisnosti – Nova pretnja. Ljudi su dvadeset godina osmišljavali program odbrane, koristeći vanzemaljsku tehnologiju kako bi zaštitili planetu, jer su predvideli povratak okupatora. Ali, ništa ih nije moglo pripremiti za naprednu i daleko superiorniju vanzemaljsku silu. Međutim, genijalnost nekoliko hrabrih muškaraca i žena će možda moći da spase svet koji se nalazi na ivici propasti, a da li će u tome uspeti, saznajte od 23. juna u bioskopima širom zemlje.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu