•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sprema se nova trilogija 'Fast and Furious'

Sedmi nastavak franšize Fast and Furious postao je jedan od filmova sa najvećom zaradom svih vremena. Ipak, Dominic Toretto lik koga tumači Vin Diesel nastavlja da oduševljava fanove. U pripremi je nova trilogija, a kako je Diesel izjavio plan je da se desetim delom zaokruži čitava priča.

Fanovi franšize Fast and Furious već sada s nestrpljenjem iščekuju osmi nastavak, koji će premijerno biti prikazan 14. aprila 2017. godine. Vin Diesel je na svom Facebook profilu istakao da se sprema nova trilogija i da je plan da se sa 10. delom zaokruži priča o "žestokoj ekipi" i njihovoj ljubavi prema automobilima i brzini.

"Studio Universal je bio tako dobar prema meni, sa poverenjem vizije. Oni su mi kao porodica. Obećao sam im da ću učestvovati u poslednjoj trilogiji, kojom ćemo okončati sagu", poručio je Diesel.

S obzirom da je u poslednjem nastavku zaključena priča s Brianom O'Connerom, odnosno Paulom Walkerom, i da je u piču uveden Kurt Russll, jasno je da će se nova trilogija bazirati na nepredviđenim izazovima za Dominica i njegovu ekipu.

Tako su već određeni datumi za premijere 9. nastavka a to je 19. april 2019. i 10. nastavak 2. aprila 2021. godine.

Osmi deo filma Fast and Furious snima se u New Yorku, a filmski kritičari ističu da će to biti prvi veliki holivudski film koji se snima u New Yorku još od 1960.-tih godina.


Određene scene snimane su i na Kubi, a autori filma istražuju određene lokacije na Islandu i u Rusiji.

Ipak, fanovi su najviše nestrpljivi da vide koji automobili će se koristiti u filmu, što je light motiv franšize Fast and Furious.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...