•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cinderella Man (2005)

Za vreme velike ekonomske krize dvadesetih i tridesetih godina prošlog veka, Džejms Dž. Bredok, poznat kao Sinderela Men, postao je jedna od najneverovatnijih sportskih legendi u istoriji. Do pocetka tridesetih, bivši bokserski šampion je ostao bez imovine, sredstava za život i sreće, pa je većina Amerikanaca smatrala da je dosegao samo dno.

Vladalo je opšte uverenje da je njegova karijera gotova. Nije bio u stanju ni da plaća račune, a jedino do cega mu je stalo - njegova porodica - bila je ugrožena. Bio je čak prinudjen da traži utočište u javnim prihvatilištima. Ali duboko u sebi, Džim Bredok nikada nije izgubio rešenost. Pokretan ljubavlju, čašću i neverovatnim bremenom koje ga je pritiskalo, dao je sve od sebe da ostvari neverovatan san. U očajničkom poslednjem pokušaju da pomogne porodici, Bredok se vratio u ring.

Niko nije verovao da ima bilo kakve šanse, ali je Bredok, pokretan nečim mnogo snažnijim od puke želje za takmičenjem, pobedjivao iz susreta u susret. Odjednom, običan radni čovek je postao mitski atleta. Noseći na svojim ramenima nade i snove osiromašenih, Bredok se vrtoglavo peo ka vrhu, sve dok nije postigao nezamislivo: postao je izazivač nezaustavljivog Maksa Bera, prvaka sveta u teškoj kategoriji, poznatog po tome što je ubio dvojicu protivnika u ringu.

Žanr:biografski, drama, sportski
Godina:2005
Reziser:Ron Howard
Scenario:Cliff Hollingsworth, Akiva Goldsman
Uloge:Russell Crowe, Renée Zellweger, Craig Bierko
Uzrast:PG-13
Award:Nominovan za 3 Oscara, 16 nagrada i 40 nominacija
Box office:61.6M USD
Studio:Universal Pictures, Miramax, Imagine Entertainment
Zemlja:United States
Website:www.uphe.com/movies/cinderella-man
Jezik:engleski
Trajanje:144 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...