•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film 'Pedeset nijansi slobodniji' ima novog glumca

Glumac iz serije Slatke male lažljivice, Brant Daugherty, pridružio se glumačkoj ekipi filma Pedeset nijansi slobodniji, trećem filmu iz serijala Pedeset nijansi sive.

Glumac će se naći u ulozi Lukea Sawyera, telohranitelja koga Christian (Jamie Dornan) unajmljuje da pazi na Anastasiju (Dakota Johnson), otkrila je autorka knjiga E.L. James na društvenim mrežama, na šta je i Daugherty odgovorio sa tweetom zahvale na dobrodošlici koju je James poželela.

"Ne mogu vam opisati koliko sam uzbuđen što ću igrati Sawyera.", napisao je glumac na Twitteru, a nastavio na Instagramu sa još jednom potvrdom svoje nove uloge i komentar: "Jedva čekam da vidite što smo vam pripremili..."

Daughtery se tako pridružio glumačkoj ekipi u kojoj se već nalaze Bella Heathcote, koja će glumiti Leilu Williams, Eric Johnson u ulozi Jacka Hydea, Arielle Kebbell kao Gia Matteo i najveća zvezda među njima: Kim Basinger, koja će glumiti Elenu Lincoln.

James Foley će režirati drugi i treći film prema scenarijima koje je napravio muž E.L. James Niall Leonard. Izlazak filma Pedeset nijansi slobodniji očekuje se 9. februara 2018., dok će drugi deo, Pedeset nijansi mračniji, u bioskope stići 10. februara 2017. godine., dve godine nakon neverovatnog hita Pedeset nijansi sive.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...