•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Udaje se Merjem Uzerli

Meryem Uzerli, glumica koju je bivši verenik Can Ateš ostavio odmah nakon što je zatrudnela, konačno je našla sreću s biznismenom Alpom Ozkanom. On se zbog ljubavi iz Istanbula preselio u Berlin. Tamo već šest meseci plaća mesečnu kiriju u iznosu od 25.000 eura za vilu u kojoj živi sa popularnom Hurem iz turske hit serije "Sulejman Veličanstveni".

Prema rečima glumicine bliske prijateljice, njih dvoje dogovaraju i datum venčanja. Ona, navodno, želi da to bude rana jesen, a on se slaže s njenom odlukom. Uzerli i Ateš upoznali su se pre godinu na zabavi u Istanbulu.

- Veoma su srećni. Zaljubljeni su, žele da taj dan bude posebno romantičan, negde na obali mora. Već rade popis gostiju - otkrila je glumicina prijateljica.

Hurem, koja inače ima kćerku Laru, pre Ozkana bila je u vezi s kolegom Ozanom Guvenom koji je u hit seriji "Sulejman Veličanstveni" igrao Rustem-pašu. Zajedno su početkom 2015. godine snimali film u Srbiji.

Podeli:



Preporucujemo