•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tri super noviteta! (repertoar od 9. do 15. juna)

​Prizivanje zla 2
Režiser:James Wan
Glumci:Vera Farmiga, Patrick Wilson
Žanr:horor
Opis: U novom nastavku ponovo ćemo moći da gledamo Eda (Patrick Wilson) i Lorraine Warren (Vera Farmiga) u ulozi paranormalnih istraživača, koji će ovog puta otputovati u Englesku. Priča je bazirana na istinitim događajima koji su se u periodu od 1977. do 1979. dešavali u jednoj kući u engleskom gradu Brimsdownu. Radi se o jednom od najvažnijih dokumentiranih paranormalnih slučajeva u svetu koji su pogodili porodicu Hodgson, a Ed Warren je ovaj slučaj naveo kao jedno od najstrašnijih iskustava tokom njegove karijere. Ed je preminuo 2006. godine, a Lorraine se i danas bavi istraživanjem paranormalnih pojava. Ovaj slučaj je tema brojnih knjiga, dokumentaraca, horora i TV serija.

​Nindža kornjače: Izvan senke 3D
Režiser:Dave Green
Glumci:Stephen Amell, Megan Fox, Alessandra Ambrosio
Žanr:akcija, fantazija
Opis: Mikelanđelo, Donatelo, Leonardo i Rafaelo se vraćaju u bioskope ovog leta da se bore s većim i opasnijim zlikovcima, uz Ejpril O’Nil (Megan Foks), Verna Fenvika (Vil Arnet) i novog junaka, osvetnika s hokejaškom maskom, Kejsija Džonsa (Stiven Amel). Kad super zlikovac Šreder pobegne iz zatvora, on će udružiti snage s ludim naučnikom Baksterom Stokmanom (Tajler Peri) i dva glupava pomoćnika, Bibopom (Gari Entoni Vilijams) i Rokstedijem (rvačka super zvezda Stiven “Šejmus” Fareli), da bi pokrenuo dijaboličan plan za preuzimanje vlasti nad celim svetom. Dok se Kornjače pripremaju da pobede Šredera i njegovu novu ekipu, susreću se još većim zlom koje ima slične namere: ozloglašenim Krangom.

​Čuvari Oza 3D / sinhronizovano
Opis: Nakon što se Zla veštica Zapada istopila, a Doroti se vratila u svoj svet, Glinda, Dobra veštica Juga, se odlučuje da oživi Zlu vešticu i njene moći ukloni tako što će od njih napraviti magičnu metlu. Dorotini prijatelji, Plašljivi Lav, Strašilo i Limenko su u medjuvremenu postali čuvari te metle. Kada je Zla veštica oživela, udružuje se sa svojim letećim majmunima kako bi povratila svoje moći. Prijateljski mali majmun po imenu Ozi staje na stranu Čuvara Oza kako bi porazili Zlu Evlin i sprečili je da ostvari svoje planove. SINHRONIZOVANO!


KOMPLETAN REPERTOAR

9./10./12./13./14./15.6.
11.15 Angry birds 3D 97'
13.00 Nindza kornjace 3D 112'
15.00 Cuvari oza 3D 86'
16.30 Angry birds 3D 97'
18.15 Nindza kornjace 3D 112'
20.15 Warcraft: Pocetak 3D 123'
22.20 Prizivanje zla 134'

11.6.
13.00 Nindza kornjace 3D 112'
15.00 Cuvari oza 3D 86'
16.30 Angry birds 3D 97'
18.15 Nindza kornjace 3D 112'
20.15 Warcraft: Pocetak 3D 123'
22.20 Prizivanje zla 134'

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....