•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao je prvi trejler za novi Disney crtać – 'Moana'

Upoznajte Disney polinezijsku princezu Moanu!
Okean nikada nije izgledao tako divno…

Disney je objavio zapanjujući prvi tizer za novi animirani crtani film – a prvi put je tu polinezijska princeza koja krstari po moru!

Animirani film su radili animatori Ron Clements i John Musker – duo koji nam je dao “Malu Sirenu” i “Aladina”, a sada je tu i šesnaestogodišnja Moana (glas daje Auli’i Cravalho) koja se upušta u izazovnu misiju da bi ispunila nedovršen zadatak svojih predaka.

Ali, u tome nije usamljena. Ona ima ljubimca svinju Pua i nekada moćnog poluboga pod imenim Maui (glas daje Dwayne “The Rock” Johnson) kraj sebe, i zajedno, oni plove po otvorenom okeanu u crtanom filmu punom akcija i samooktirvanja. Maui je legendarna figura u mnogim kulturama na Pacifiku, a kako demonstrira Moani – on koristi svoju “moćnu magičnu udicu” da bi suporio sunce i povukao ostrva sadna okeana.

Muzika u filmu, koju možete čuti u trejleru, uključuje pesme dobitnika Tony nagrade Lina-Manuel Mirande.

Takođe, dobijamo nagoveštaj Moaninen bogate istorije sa Tihim okeanom koji je lik u filmu koliko i svi ostali.

Sve ima korene u drevnoj istoriji Južnog Pacifika. Musker i Clements su posetili ostrva dok su snimali film.

Moana stiže u bioskope u novembru.

Website:mtv.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu