•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Freddie Prinze Jr. otkrio tajnu srećnog braka: Kuvam i čistim, tako mi žena uveče ne može reći da je umorna

Američki glumac Freddie Prinze Jr. koga pamtimo po ulogama u američkim romantičnim komedijama s kraja devedesetih danas je porodični čovek posvećen svojoj supruzi i deci.

Freddie Prinze Jr. je u braku s američkom glumicom Sarah Michelle Gellar već 14 godina, a par se upoznao na snimanju filma "Znam šta ste radili prošlog leta" 1997. godine.

Tri godine su bili prijatelji, a 2000. godine su odlučili da svoje prijateljstvo podignu na viši nivo i obznanili su javnosti vezu. Dve godine kasnije su se venčali, a danas Freddie Prinze Jr. i Sarah Michelle Gellar imaju dvoje dece i žive u srećnom braku.

Freddie Prinze Jr. je u nedavnom intervjuu koji je dao za Huffington Post kazao kako svoju suprugu srećnom održava putem "želuca".

"Ja kuvam i čistim. Na taj način na kraju dana, kad si spreman za šta si spreman, mi ne može reći 'Previše sam umorna dušo'", našalio se glumac.

Freddie Prinze Jr. je dosta dobar u kuvanju, što dokazuje i kuvar koji sadrži 75 recepata koji je nedavno objavio, redovno ga promoviše u medijima i može se kupiti na Amazonu.

Freddie je odrastao u Novom Meksiku sa svojom majkom na kuhinji i kulinarskom nasleđu Portorika, pa se u njegovoj kući često spremaju tortilje, domaća šalša, čili...

U knjizi se, pored originalnih recepata njegove porodice, nalaze i privatne fotografije njega, njegove supruge i dece iz njihovog doma u Los Angelesu, zajedno s raznim opisima, šaljivim pričama i sl.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...