•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Angelina Jolie se pridružuje ekipi filma 'Ubistvo u Orijent ekspresu'

Američka glumica i režiserka Angelina Jolie pridružiće se ekipi filma "Ubistvo u Orijent ekspresu".

Radi se o adaptaciji romana legendarne spisateljice Agathe Christie, a vest o pojavljivanju Jolie u ovom filmu objavilo je više medijskih izvora.

Navodno će zvezda "Maleficenta" glumiti Harriet Hubbard, lik koji je igrala slavna Lauren Bacall u adaptaciji romana iz 1974. godine. Film će režirati Kenneth Branagh, koji će takođe i igrati detektiva Herculea Poirota. Producenti filma su Branagh, Ridley Scott, Simot Kinberg i Mark Gordon, a u nekim delovima pomagaće im i Michael Schaefer i Aditya Sood.

Scenario baziran na romanu Agathe Christie piše Michael Green, a produkciju za Fox nadgleda Steve Asbell, piše magazin Variety.

Roman "Ubistvo u Orijent ekspresu" napisan je 1934. godine, govori o ubistvu u poznatom vozu. Film prati poznatog belgijskog detektiva Poirota dok rešava slučaj.

Remake filma iz 1974. godine je doživeo ogroman uspeh, prikupivši 35 miliona dolara samo u američkim bioskopima. Imao je šest nominacija za Oscara, a glumica Ingrid Bergman, koja je bila u ulozi švedske misionarke, osvojila je tada svoj treći Oscar.

Nova adaptacija priče pojavila se 2001. godine u vidu serije na televiziji CBS sa Alfredom Molinom i Leslie Caron.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu