•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi promo za film 'Lutajuća srca - Arhiv emocija'

Kako su „Lutajuća srca“ počela da rade, ko je komponovao, a ko pisao tekstove? Koja priča stoji iza čuvene pesme „Još malo“...

„Ova pesma je primer kako jedan erotski doživljaj u šatoru može da se pretvori u pesmu koja je svima nama promenila živote“, govori Miroljub Jovanović.

Ostali članovi čuvenog trojca - Spomenka Đokić i Milan Marković govorili su o svojoj mladosti, muzici, nastupima, o vremenu koje svi rado pamte.

Ovo je drugi promo video za dokumentarac „Lutajuća srca – Arhiv emocija“ u produkciji City Marketing Centra. Nišlije će premijerno moći da pogledaju dokumentarac na ovogodišnjim Filmskim susretima.

Ekipu koja je radila na filmu čine režiser Vladimir Ristić, reditelj u montaži Boban Rajković i snimatelj Bojan Jovanović.

Osim članova najpoznatijeg niškog vokalno-instrumentalnog sastava iz 70-ih i 80-ih godina, u filmu govore i mnoge njihove kolege i saradnici popout Kornelija Kovača, Neše Galije, Zdravka Ćolića, Bilje Krstić, i mnogi drugi.

Website:niskevesti.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...