•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Steven Spielberg otkrio koji mu je film gotovo uništio karijeru

Slavni reditelj Steven Spielberg rekao je kako je razmatrao odlazak u penziju nakon završetka filma "Schindlerova lista". Iako je film 1994. godine osvojio sedam Oscara, uključujući i one za najbolji film i najboljeg reditelja, i Spielberga uzdigao među najveće holivudske zvezde, reditelj kaže kako ga je rad na ovom filmu toliko potresao da je izgubio interes za dalje stvaranje filmova.

Spielberg je nakon "Schindlerove liste" uzeo četvorogodišnju pauzu.

- Nikada nisam bio u depresiji. Ali, bio sam tužan i izolirao sam se. Iako je film bio uspešan i publika ga je dobro primila, mislim da sam bio traumatiziran radom na njemu. Jednostavno nisam mogao režirati nakon njega. Počeo sam se pitati - da li je Schindlerova lista zadnji film koji ću režirati - rekao je Spielberg.

Ali, 1997. godine vratio se režiji filmom "Park iz doba jure: Izgubljeni svet", a nakon njega ređao je hitove poput "Spašavanje vojnika Ryana", "Terminal" i "Uhvati me ako možeš".

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila