•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rijanin singl 'Sledgehammer' u filmu 'Star Trek - Izvan granica'

Paramount Pictures i IMAX Corporation predstavili su spot za Rijanin novi singl „Sledgehammer", koji je napisan za željno iščekivani film reditelja Džastina Lina „STAR TREK – IZVAN GRANICA"
Ovaj spot će po prvi put u istoriji biti premijerno prikazan samo u IMAX bioskopima danas, 30. juna.

Film STAR TREK – IZVAN GRANICA će premijerno biti prikazan 20. jula u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center i Cineplexx Mne Delta City u Podgorici.

Na redovnim repertoarima naći će se 21. jula.

Rijana je zvezda koja je uzdrmala svet muzike, zabave i mode. Kao priznati umetnik, ona je prodala 60 miliona albuma i 215 miliona digitalnih pesama širom sveta, i tako je postala najprodavaniji digitalni umetnik svih vremena. Izdala je osam albuma, 14. puta je imala singlove na prvom mestu top lista i dobila je osam nagrada Gremi. S preko 8.5 milijardi pregleda i 21 Vevo sertifikovanim spotom, ona je najgledaniji ženski izvođač na Vevo/YouTube i jedna je od najvećih umetnica na Fejsbuku s preko 81 milion lajkova.

Rediteljka spota Florija Sigismondi kaže: „Ja sam fan 'STAR TREKA' odmalena. Sviđa mi se ta ideja o istraživanju novih teritorija i nepoznatog. To što sam prva rediteljka koja je kompletan spot snimila IMAX kamerama i iskoristila ovu revolucionarnu tehnologiju da istražim novu teritoriju, bilo je kao ostvarenje sna."

„Star Trek – Izvan granica", željno iščekivani nastavak globalno popularne Star Trek franšize, koju je stvorio Džin Rodenberi, a ponovo oživeo Džej Džej Abrams 2009, vraća se s rediteljem Džastinom Linom („Paklene ulice") koji režira ovo epsko putovanje U.S.S. Enterprajza i njegove neustrašive posade. U filmu „Izvan granica", posada broda istražuje najudaljenije predele neistraženog svemira, gde će se susresti s misterioznim novim neprijateljem koji će i njih i sve ono za šta se Federacija zalaže staviti na test.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...