•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Marko Mandić i Ana Štajdohar u novoj animiranoj franšizi – Trolovi

Svi se sećamo simpatičnih čovečuljaka koji su se razlikovali po boji kose – malih slatkih Trolova. A da li ste znali da nam ove jeseni stiže nova franžiza o njima? Kao i da u srpskoj verziji trolove Maku i Zakerala sinhronizuju pevači Ana Štajdohar i Marko Mandić?

Od genijalnih tvoraca filmova Šrek, Kung Fu Panda i Madagaskar, iz studija DreamWorks Animation, 3. novembra stiže ekstravagantna, raspevana animirana komedija Trolovi. U originalnoj verziji Džastin Timberlejk i Ana Kendrik daju glasove glavnim junacima, dok u domaćoj verziji njih sinhronizuju naši poznati pevači Marko Mandić i Ana Štajdohar.

Trolovi su slatka, radoznala stvorenja koji vole da pevaju, igraju i da se dobro zabavljaju. Ali ova stvorenja nisu samo predivna, već su i glavna poslastica za gladne Bergane.

Kada Maka, optimistična i vesela princeza Trolova, započne opasnu misiju spašavanja svojih najboljih drugara od gladnih Bergena, dolazi do Zakerala po pomoć, gradskog kuvara – pesimističkog realistu koji želi princezi da dokaže da svet nisu kolačići i duge. Njih dvoje će se zajedno upustiti u avanturu koja će ih odvesti van sveta koji im je poznat.

Muziku za ovaj film komponovali su Džastin Timberlejk i Gven Stefani, a kako su se Ana i Marko snašli u sinhronizaciji saznajte u najnovijem trejleru.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...