•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Popularna mobilna aplikacija Fear the Walking Dead:Dead Run od sada dostupna i na Androidu

Zvanična mobilna aplikacija koja prati Fear the Walking Dead, jednu od trenutno najgledanijih serija, postala je dostupna i korisnicima Android uređaja, najavio je AMC. Aplikaciju Dead Run, koja je do sada bila namenjena samo IOS korisnicima, fanovi serije će moći da preuzmu i u Android Play Store potpuo besplatno. U saradnji sa tvorcem video igara, kompanijom Versus Evil, AMC je lansirao najnoviju verziju ove igre u susret premijerno prikazivanju nastavka druge sezone serije, najavljenog za 22. avgust 2016.

Dead Run će vas naterati da bežite kako biste preživeli. Cilj je da stignete što dalje, izbegavajući pri tom zaražene i druge užasavajuće prepreke na koje nailazite. Moraćete da prođete sve dobro poznate lokacije iz serije, kao što su napuštena crkva, srednja škola i lokalna sportska hala. Da biste uspeli da pobegete, potrebno je da izoštrite svoja čula i dobro izbalansirate brzinu i odbranu. Neprestano pucanje će vas usporiti, dok ćete u suprotnom postati lak plen zaražnima. Ukoliko ste fan različitih vrsta oružja ova igra će vam pružiti široku paletu sa više od 50 vrsta. A moći ćete i da uskočite u kožu svog omiljenog lika iz serije: Travisa, Nicka, Madison, Stranda, Daniela ili Chrisa.

Alikacija Dead Run dostupna je putem linkova:

https://itunes.apple.com/us/app/fear-walking-dead-dead-run/id1084407935?mt=8

i

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.versusevil.fearthewalkingdead

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu