•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Velika radost za sve fanove - sutra stiže film 'Star trek - Izvan granica'

Premijera 3D filma "STAR TREK – IZVAN GRANICA" (STAR TREK BEYOND) će se održati u sredu, 20. jula u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Roda, Tuckwood, Dvorana Doma Sindikata, Fontana, Cineplexx Kragujevac Plaza, Arena (Novi Sad), CineStar Novi Sad, CineStar Pančevo, CineStar Zrenjanin, Vilin Grad (Niš), Kupina Film (Niš), Cadmus Cineplex (Budva) i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica).

Ne propustite priliku da među prvima doživite na velikom platnu novo uzbudljivo putovanje legendarnog Enterprajza i fenomenalnu glumačku ekipu koju čine Kris Pajn, Zakari Kinto, Džon Čo, Sajmon Peg, Zoi Saldana, Idris Elba i mnogi drugi.

„Star Trek – Izvan granica", željno iščekivani nastavak globalno popularne Star Trek franšize, koju je stvorio Džin Rodenberi, a ponovo oživeo Džej Džej Abrams 2009, vraća se s rediteljem Džastinom Linom („Paklene ulice") koji režira ovo epsko putovanje U.S.S. Enterprajza i njegove neustrašive posade. U filmu „Izvan granica", posada broda istražuje najudaljenije predele neistraženog svemira, gde će se susresti s misterioznim novim neprijateljem koji će i njih i sve ono za šta se Federacija zalaže staviti na test.

Specijalna napomena: 19. juna 2016. Star Trek porodica je izgubila jednog svog člana. Iznenadni gubitak Antona Jelčina je duboko pogodio celu ekipu filma „Izvan granica". Jelčin će biti upamćen po svojoj velikoj ljubavi prema filmu i ličnoj zahvalnosti što radi posao koji toliko strastveno voli. „Srećan sam zbog svakog dana koji provodim na snimanju. Ako ikad budem osetio da se ponašam nezahvalno, biću duboko razočaran u sebe, jer mi svi imamo ludačku sreću što radimo nešto ovako divno i suludo... količina ljudi i napora koji su potrebni da se izrade ovakve slike koje će neko gledati je sumanuta i tako posebna stvar koje smo mi deo."

Čehov ima herojske trenutke," Jelčin je govorio. "Ali ono što ga čini zabavnim likom je to što je blesav i optimističan."

Na redovnim repertoarima svih bioskopa ovaj film će se naći od 21. jula i biće dostupan i 2D i 3D tehnici.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila