•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tarantino planira još dva filma pa odlazi u penziju

Jedan od najznačajnijih reditelja današnjice Quentin Tarantino potvrdio je kako ga do odlaska u penziju dele još samo dva filma.

- Planiram da stanem nakon desetog, dakle ostala su mi još samo dva - izjavio je tokom gostovanja na filmskom festivalu u Jerusalemu.

Njegovo poslednje ostvarenje je Omražena osmorka 2015. godine.

Inače, Tarantinovi filmovi poznati su po oštrim dijalozima, slikovitom nasilju, iscepkanoj hronologiji i opsesiji pop kulturom. Tu su i izmišljene robne marke, kao što su cigarete Red Apple i hamburgeri Big Kahuna iz Pretparačkih priča, koje se pojavljuju i u drugim filmovima.

Gotovo kao i njegovi filmovi, takođe je popularna i njegova lična pojava u liku brbljavoga štrebera koji u stopu prati najnovije trendove i poseduje enciklopedijsko znanje kako popularnog, tako i umetničkog filma.

Fena
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu