•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zvezda Twilighta otkrila koliko je zaljubljena u svoju devojku

Američka glumica poznata po manijakalnom čuvanju svoje privatnosti Kristen Stewart otvorila je dušu i progovorila o svom ljubavnom životu.

U intervjuu za Elle, 26-godišnja glumica pričala je o svojoj vezi sa filmskom producenticom Aliciom Cargile.

"Raskidale smo nekoliko puta, ali uvek smo se ponovo mirile, a ovaj put osećam da je to zaista to. Zaljubljena sam u nju preko ušiju", kazala je Kristen.

Njen ljubavni život već godinama ispunjava svetske naslovnice, a o Aliciji je pristala da govori da je ljudi više ne bi optuživali kako se stidi svoje veze sa ženom.

"Da sam krila ovu vezu to bi značilo da nešto nije uredu, da se možda stidim što sam sa ženom. Dok sam bila sa muškarcima krila sam se jer sam želela da moj privatni život bude samo moj", dodala je Stewart.

Ona se počela zabavljati sa kolegom iz "Twilighta" Robertom Pattinsonom 2008. godine, mada je ovu vezu javno priznala tek nakon četiri godine. Sada kaže kako joj je lakše priznati da je u ljubavnoj vezi sa ženom nego kada je bila s muškarcima.

"Otvorila sam se i sada sam mnogo sretnija", dodala je za kraj.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila