•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Predator' i 'Alien: Covenant' dobili službene datume izlaska

20th Century Fox je objavio nekolicinu datuma određenih za izlazak filmova iz njihove produkcije. Među najzanimljivijim objavama istakli su se veliki filmovi o čudovištima - Alien: Covenant i Predator.

Alien: Covenant je prvi na redu sa datumom izlaska 4. avgust 2017., kada će se u bioskopima naći Pitch Perfect 3 i animirani Blazing Samurai, koji su usmereni na drugačiju publiku pa Alien za sada nema konkurenciju. Nastavak Prometeja, drugi film u trilogiji koja nas vodi do događaja u filmu Alien, navodno će se događati 10 godina nakon onoga što smo videli u Prometeju, a baviće se posadom broda Covenant u potrazi za udaljenim planetom, koja nailazi na "savršeni" planet sa jedinim stanovnikom - Davidom (Michael Fassbender).

Što se tiče Predatora, željno iščekivani nastavak istoimenog filma iz 1987. prema scenariju Shanea Blacka i Freda Dekkera, pod Blackovom rediteljskom palicom, u bioskopima će se naći 2. marta 2018. godine. Osim zanimljivog scenarističkog dvojca i nedavno objavljenog prvog postera, nikakve daljnje informacije o Predatoru nisu poznate. Producent John Davis jedino je rekao kako planiraju "ponovno oživeti franšizu".

Od ostalih zanimljivosti u Foxovom rasporedu svakako je i izostanak Gambita, koji se u bioskopima trebao naći 7. oktobra ove godine. Navodno je glavni glumac Channing Tatum imao nekih problema vezanih uz budžet, zatim je produkciju napustio reditelj Rupert Wyatt, koga je nakon nekoliko meseci zamenio Doug Liman, tako da ne čudi pomeranje Gambita iz rasporeda. Jedini je problem taj što nije dobio novi datum, tako da je pitanje koja mu je sudbina.

Fox je takođe promenio datum izlaska filma Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children sa Evom Green u glavnoj ulozi. Film je trebao izaći pre Božića ali decembarska konkurencija sa filmovima poput Star War: The Rouge One i Assassin's Creed oterala je fantastičnu avanturu reditelja Tima Burtona, tako da je za novi datum određen 30. septembar ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...