•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Xander Cage se vratio !!!

Prošlo je 14 godina otkada smo poslednji put videli Xandera Cagea na filmskim platnima ali vladin operativac koga utelovljuje Vin Diesel uskoro se vraća u trećem filmu serijala xXx: Return of Xander Cage. Prvi kadrovi u novom traileru otkrivaju kako se kod njega baš ništa nije promenilo.

Trailer otvara NSA agent Augustus Eugene Gibbons (Samuel L. Jackson), koji govori kako je čuo da bi svet trebao biti najsigurniji što je ikada bio ali da to jednostavno nije istina. Opasnosti koje vrebaju svet samo su drugačije i da bi se stanje sredilo potrebna je druga vrsta vojnika.

Neki od tih operativaca već su na terenu ali samo Xander Cage ima baš sve veštine koje su njima potrebne. To očigledno uključuje i skijanje po blatnjavoj planini i kroz džunglu, vožnju motocikla preko vode i skateboardanje. Xander Cage dalje razbija neimenovane propalice i prati mudre reči agenta Gibbonsa: "Idi razbij nekog, ali izgledaj dobro dok to radiš."

Nakon nekoliko godina provedenih daleko od tog sveta Xander Cage se vraća u špijunski svet kako bi spasio svet nakon što novi kriminalac imena Xiang (Donnie Yeng) pokuša da uništi svet oružjem koje nosi ime Pandorina kutija.

Hoće li Xander Cage uspeti da spasi svet saznaćemo 20. januara 2017. godine kada film stigne u bioskope.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...