•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Angelina Jolie kao Gertrude Bell

Angelina Jolie je glumica takvog talenta da je jedino ona kadar da odigra svaku živu boigrafiju ikada napisanu. Nema tog istorijskog lika koji ona ne može da predstavi, baš poput Leonarda diCapria. Sigurno je da će za koju godinu Jolieva da odigra i biografiju Baraka Obame, jer ona to može, jer ona je... Angelina Jolie. A iznenađujuće je da je diCaprio izgubio utrku od Meryl Streep da zaigra Magraret Thatcher.

Međutim, u međuvremenu, Ridley Scott planira biografiju Gertrude Bell i, shvatili ste, postoji samo jedna glumica za tu ulogu - Angelina Jolie ili Leonardo di Caprio.

Jeffrey Caine, poznat po „The Constant Gardener“, piše prvi nacrt scenarija o britanskoj ambasadorki koja putuje na Srednji Istok, početkom XX veka, gde postaje moćna politička figura.

Jolieva je poslednji put nesretno zaigrala u „The Tourist“, a sada očekuje još nesretniji uspeh svog filma „In the Land of Blood & Honey“. Prikazani trejler odgledalo je 254 posetilaca, od kojih je 6 dogledalo trejler do kraja. Nakon čega su odlučili da odustanu od kinematografije.

Scott trenutno očekuje „Prometheus“, ali je pokazao i interesovanje za „Forever War, Gucci, Monopoly“ prednastavak filma „Blade Runner.“

Međutim, priča se da Werner Herzog već ima završen scenatio za Bellovu.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...