•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mali Budo (2014)

Mali Budo je srpski igrani film iz 2014. godine, debitantsko rediteljsko ostvarenje Danila Bećkovića, koji je zajedno sa Dimitrijem Vojnovim napisao i scenario. Film je prvobitno zamišljen kao kratkometražno ostvarenje, ali kada je snimanje počelo, autorska ekipa, prezadovoljna snimljenim materijalom, odlučila je da film preraste u dugometražni igrani film.

Film je u Srbiji premijerno prikazan 22. januara 2014. na filmskom festivalu Kustendorf na Mokroj Gori, u okviru programa Novi autori, dok je bioskopska premijera bila 24. septembra 2014. godine.

Drago je podgorički hirurg, koji prilikom operacije pravi veliku grešku i ubija sina jedinca gradskog moćnika. Da bi svog sina jedinca Buda zaštitio od krvne osvete Drago ga šalje u Srbiju, kod prijatelja iz studentskih dana. Budo ovo shvata kao sjajnu priliku da se upozna sa noćnim životom Beograda, grada koji nikada ne spava. Obilazi barove i luta kroz vrelu noć u potrazi za ženama i drugim oblicima zabave, potpuno nesvestan da njegovi zaštitnici ne nameravaju da ispune svoja obećanja.

Žanr:komedija
Godina:2014
Reziser:Danilo Bećković
Scenario:Dimitrije Vojnov, Danilo Bećković
Uloge:Petar Strugar, Sergej Trifunović, Tihomir Stanić, Petar Božović, Slobodan Ćustić, Aleksandra Janković
Studio:Balkan Film, Gargantua Films, Mali Budo
Zemlja:Serbia
Jezik:srpski
Trajanje:96 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...