•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Natalie Portman oduševila preobrazbom u Jackie Kennedy

Prošlo je pet godina otkada se scenarij Noaha Oppenheima za biografski film o prvoj dami SAD-a Jackie Kennedy našao na popularnom popisu Black List (listi najboljih scenarija prema kojima tek trebaju biti snimljeni filmovi) do objave prve fotografije iz filma.

Budući da je pet godina prilično dugo razdoblje u nastanku jednog filma, svi su na njega već pomalo zaboravili pa je fotografija koja prikazuje glavnu glumicu Natalie Portman u ulozi naslovne junakinje izazvala talas oduševljenja.

Jackie će hronološki pratiti život Jaqueline Kennedy u nedelji nakon neočekivane smrti njenog supruga, a impresivna filmska ekipa radi na njenoj finalizaciji. Redatelj filma je Pablo Larrain, a uz Portman u glavnim ćemo ulogama gledati Petera Sarsgaarda, Gretu Gerwig i Johna Hurta. Jackie će takođe ponoviti uspešnu saradnju između Natalie Portman i Darrena Aronofskyja, reditelja Crnog labuda koji se ovaj put radije odlučio za producentsku palicu.

Treba spomenuti i da je svakom glumcu poseban izazov uteloviti drugu poznatu osobu jer su očekivanja uvek velika, što je posebno slučaj kod Jackie koja je 1960-ih godina zaludila celi svet.

Premijera filma se očekuje 7. septembra 2016. godine na Venecijanskom filmskom festivalu.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...