•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rambo odlazi u penziju

Dugo vremena je Sylvester Stallone najavljivao još jedan nastavak kultnog akcionog filma Rambo. Iako je još prošle godine poručivao nestrpljivim obožavateljima kako je scenario u pripremi, izgleda kako je voljeni akcioni junak konačno otišao u penziju. Rambo V se na kraju neće snimati.

U intervjuu za Variety glumac i reditelj Sylvester Stallone je izjvio kako je Rambo uloga kojoj se ipak više neće vraćati.

Stallone, koji je napunio 70 godina, za odustajanje od filma optužuje i fizičku spremu - "Srce hoće, ali telo kaže 'Ostani kući!'. To je poput boraca koji se vrate za poslednju borbu pa ih izmlate. Bolje to ostaviti nekom drugom."

Ipak, zadovoljan je sa pričom o Rambu i kako ga je ostavio u poslednjem filmu, a smatra kako sa novim filmom ništa bolje ne bi mogao napraviti.

"Bio sam vrlo zadovoljan što smo se kao akcioni film mogli baviti sa situacijom u Burmi. Zagazili smo u savremene događaje, najduži građanski rat u istoriji koji je u vreme snimanja trajao 65 godina... I nisam vršio kompromise jer sam mislio kako će to biti poslednji pošteni film ovog žanra u kojem ću sam glumiti. Kada sam to uspeo, više nisam imao istu volju da pokušam ponovno."

Stallone je još dodao - "Kada su me pitali da napravim još jednog Ramba, rekao sam ako ga ne mogu napraviti boljim nego što je bio zadnji put, a ne mogu, onda zašto bih?"

Svima omiljeni ratni junak, nezaobilazni John Rambo, poslednji put je bio na velikim platnima 2008. godine, kada ga je Sylvester Stallone vratio u bioskopske dvorane nakon punih 20 godina. Iako je Rambo 4 doživeo pomešane reakcije filmskih kritičara, nesumnjivo je da su gledaoci hrlili prema bioskopskim dvoranama da videt kultnog mišićavog vojnika. U svetskim razmerima film je zaradio 113.2 miliona dolara i to sa budžetom od 50 miliona.

Filmski serijal sa glavnim likom vojnikom zelenih beretki Johnom Rambom prvi put je osvanuo na filmskim platnima 1982. godine pod originalnim naslovom First Blood. Kod nas poznat pod imenom Rambo, imao je još 2 nastavka u osamdesetima (1985. i 1988.).

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...