•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ron Howard režira novi triler 'The Girl Before'

Nagrađivani reditelj Ron Howard (Frost/Nixon, Genijalni um) u saradnji sa Universal Picturesom otkupio je prava na još neobjavljeni roman koga će adaptirati za velika platna.

Oscarovac trenutačno završava svoju treću adaptaciju romana Dana Browna Inferno, kao i još neimenovani biografski film o Beatlesima.

Kako prenosi Deadline, Universal Pictures je otkupio prava na ekranizaciju romana The Girl Before koga je napisao J.P Delaney a čija se objava očekuje u toku ove godine. Veruje se kako je J.P Delaney pseudonim Tonyja Stronga, pisca mnogih bestseller romana.

Ron Howard će režirati triler, ujedno će ga i producirati uz pomoć svog dugogodišnjeg partnera Briana Grazera, a u produkciji učestvuju i Michael De Luca i Erica Huggins preko kompanije Imagine Entertainment.

Radnja trilera The Girl Before prati traumatiziranu ženu koja privučena minimalističkim dizajnom postane opčinjena neobičnom kućom i njenim arhitektom. Kada sazna da je u kući živela i preminula žena sa neverovatno sličnim problemima, probudi se sumnja da i ona sama kreće istom putanjom.

Poslednji film Rona Howarda, veliku avanturu U srcu mora sa Chrisom Hemsworthom u glavnoj ulozi, mogli smo da do nedavno gledamo u bioskopima.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila