•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cara Delevingne otvoreno o problemima s depresijom: Želela sam da umrem

Američka manekenka sa međunarodnom karijerom i brojnim glumačkim ulogama Cara Delevingne u jednom od novijih intervjua je otvoreno govorila o svojoj borbi sa depresijom.

Glumica koja igra u aktuelnom filmskom hit ostvarenju "The Suicide Squad" pozirala je gola na naslovnu stranu britanskog magazina Esquire, gde je otvoreno govorila o svojoj borbi sa mentalnom bolešću, priznavši kako je pritisak zbog uspeha doveo do toga da se sa 16 godina počne osećati suicidalno.

"Period kad sam bila tinejdžerka i kad su nada mnom vladali svi ti hormoni i pritisak da budem najbolja doveo je do živčanog sloma. Bila sam suicidalna, nisam se više mogla nositi s tim. Bilo mi je jasno u kolikoj sam meri privilegovana i srećna, ali sve što sam htela je da umrem. Osećala sam se krivom zbog toga i mrzela sam sebe, bio je to začarani krug. Nisam više želela da postojim, želela sam da svaki molekul mog tela nestane. Želela sam da umrem", ispričala je Cara.

Kad je napunila 18 godina, odlučila je da konačno prestane uzimati antidepresive i počela "ponovo da oseća stvari".

Te nedelje sam izgubila nevinost, ulazila u svađe, plakala, smejala se. Bilo je predivno osećati ponovo emocije. I dalje bih se ponekada osećala depresivnom, ali je to bilo bolje nego da sam zavisna od lekova".

Manekenka koja je radila modne kampanje za slavne modne brendove kao što su Burberry, Chanel i Rimmel je u međuvremenu ušla u svet filma, u kojem je, kako kaže, našla utehu.

"Kod manekenstva si opsjednut time kako izgledaš, dok kod glume pokušavaš da se fokusiraš isključivo na karakter".

Cara Delevigne je govorila i o popularnosti društvenih mreža, izrazivši zabrinutost u vezi sa tim kako ih mlade žene danas koriste za postizanje slave.

"Toliko je mnogo mladih devojaka koje odrastaju prebrzo, seksualiziraju same sebe od mlađih dana. Svi žele biti slavni samo da bi bili slavni. Svi provode toliko mnogo vremena na tim prokletim telefonima. To me toliko deprimira. Danas mladi ljudi ne žele da te upoznaju, popričaju sa tobom. Svima je bitno da naprave fotografiju s tobom kako bi je mogli pokazati drugima", kazala je Cara.

Podeli:



Preporucujemo