•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vigo Mortensen u indi filmu godine - Drugačiji otac

Nakon premijere na Sandens festivalu, od 11. avgusta u domaće bioskope stiže dirljiva i zabavna filmska priča „Drugačiji otac“.

Američka drama u kojoj glavnu ulogu ima Vigo Mortensen (Gospodar prstenova) govori o porodici koja je nakon deset godina izolacije primorana na reintegraciju u društvu.

Privrženi otac (Mortensen) posvetio je svoj život vaspitanju šestoro dece daleko od modernog sveta, duboko u izolovanim šumama na severozapadu Pacifika. Njihov idealni život prekida vest o tragičnoj nesreći koja ih primorava da napuste svoj improvizovani raj i upute se na put u svet koji im postavlja nove izazove. Fascinirani i užasnuti svetom sa kojim se suočavaju, deca počinju da preispituju svoje živote, detinjstvo, svog drugačijeg oca i njegove roditeljske sposobnosti.

Film je pokupio sjajne kritike koje ga ocenjuju kao sjajan film o ljubavi i esktremima, ostvarenjem godine koje je istovremeno šarmantno, dirljivo i duhovito: ,,Drugačiji otac prikazuje sliku jednog oca na potpuno zabavan i dirljiv način i otkriva da se njegova posebnost ogleda u jednostavnosti toga da on radi stvari najbolje što ume.’’ (Variety)

Pored Mortensena u filmu igraju Frenk Langela, Ketrin Han i Stiv Zan. Režiju i scenario potpisuje američki glumac i reditelj Met Ros.

Zašto ga kritičari nazivaju indi filmom godine, saznajte u bioskopu od danas.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...