•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Poznati glumac otkrio: Otac mi se ubio kada je saznao da sam gay

Zvezda serije "Arrow" Colton Haynes priznao je za Out Magazin da je njegov otac počinio samoubistvo nakon što je otkrio da mu je sin homoseksualac. Naime, Colton je odrastao u Kansasu, za koji kaže da je mesto na kojem ne možete biti gay.

Kad je prvi put priznao da je gay, kolege iz škole su ga počeli da zlostavljaju, a majka nije želela da prihvati to što je otkrio o sebi. Zato je pobegao od kuće i kasnije je saznao da mu se otac ubio.

Colton je otkrio da je svoju seksualnu orijentaciju skrivao od javnosti zbog straha kako bi se priznanje odrazilo na njegovu karijeru.

"Osećam se jako loše jer sam sve ove godine lagao, ali jedino sam tako mogao biti uspešan. Vrlo mlad sam ušao u ovaj posao, ljudi su mi govorili da će se moji snovi ispuniti", ispričao je glumac koji je u Los Angeles došao kao 17-godišnjak. Iako su mnoga ženska srca slomljena nakon njegovog priznanja, rekao je da se sad oseća slobodno, jer je ranije morao da glumi čak i kod kuće, a to je bilo veoma iscrpljujuće.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila